• 24/09/2020

Срушени згради на првите видеа од штетите во Драч, епицентарот на земјотресот утрово

 Срушени згради на првите видеа од штетите во Драч, епицентарот на земјотресот утрово
loading...
Advertisement

На социјалната мрежа твитер се појавија првични видеа од Драч, Албанија, градот кој беше најблиску до епицентарот на земојтресот од 6,3 степени утрово кој го тресеше цел балкан. На едно од видеата се гледа целосно срушена зграда.