Страотно видео од Русија: Лав зграбил дете

Страотно видео од Русија: Лав зграбил дете

Страшно видео е снимено во парк во Русија кога младо лавче жестоко нападна момче кое си играло со него на снегот. Лавот буквално го грабнал момчето со заби и почна да го влече преку снегот.

Луѓето реагираа побрзо и подобро и се обидоа да ги разделат лутото животно и момчето, што им успеа по неколку обиди. За среќа, момчето носеше густа зимска јакна, што спречило лавовските заби да навлезат во кожата на детето.

Погледнете го видеото:

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds