• 24/09/2020

Струга е домаќин на првиот турнир во пионерска лига во женска конкуренција

 Струга е домаќин на првиот турнир во пионерска лига во женска конкуренција
loading...
Advertisement

Денеска во Струга, во спортска сала „Нико Нестор“ се одржува првиот турнир во пионерска лига во женска конкуренција.

Првиот натпревар започнува во 11:15 часот каде се сретнуваат Бадел 1862 од Скопје и Јуниор од Битола.

Во 12:30 часот играат домаќините Струга 2009 со тимот на Гостивар, а за 13:45 e закажан натпреварот помеѓу Јууниор Битола и Струга 2009.

Извор:Strugaonline