Струга ќе биде без вода од среда вечер до четврток вечер

Струга ќе биде без вода од среда вечер до четврток вечер

ЈП Водовод и канализација -Струга известува дека поради изведување активности во водоводна мрежа, за поврзување на постоечката цевка со новата цевка, ќе има прекин на водоснабдување на целата територија на општина Струга, од среда (11.05.2022) во 22:00 часот, до четврток (12.05.2022) во 19:00 часот.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds