Струга Трим Лум го промовираше Емир Скендери

 Струга Трим Лум го промовираше Емир Скендери

Емир Скендери е нов играч на Струга Трим Лум. Станува збор за играч во нападот, а досега играше во Академија Пандев.

Скендери во минатото беше дел од Тиквеш и Кожуф. Настапуваше во младинските категории на Академија Пандев.

Покрај нападот, може да игра и како крилен играч. Скендери има само 20 години.

>
>