Струга утре без вода од 07:00 до 11:00 часот

 Струга утре без вода од 07:00 до 11:00 часот

Поради работни активности на терен на ЕВН Македонија, утре, петок, 9-ти октомври, во Струга и околината ќе има прекин на водоснабдувањето во период од 07:00 до 11:00 часот.

x