Струга:Исклучени од сообраќај 7 возила

Струга:Исклучени од сообраќај 7 возила

На 09.09.2021 година од 12-16 часот, на подрачјето на Струга извршена е акциска сообраќајна контрола при што, полициските службеници контролирале 26 патнички моторни возила, 08 возила упатиле на вонреден технички преглед а кај 07 возила била констатирана техничка неисправност.

Тие веднаш се исклучени од сообраќај а против возачите, поднесени се прекршочни платни налози.

Поради погрешно паркирање на коловозна лента во Струга, со специјално возило „пајак“, подигнати се 09 моторни возила.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds