• 29/02/2020
 Општина Струга  додели решенија за четири нови вработени

Општина Струга додели решенија за четири нови вработени

Денес, градоначалникот Мерко им ги додели решенијата на четирите нови вработени во Општина Струга, со тоа што само во последните две месеци вкупниот број на нови вработувања во администрација стигна до триесет и еден вработени, секогаш имајќи во предвид дека станува збор за иднината на младите и граѓаните на Општина Струга.Продолжуваме, за подобра иднина!

Канцеларија за односи со јавноост на Општина Струга

Digiqole ad

Можеби ке те интересира