Струшкиот Центар за култура врши прием на членови за детски хор, пејачка група и ветерани за играорна група

НУ – Центар за култура „Браќа Миладиновци“- Струга врши прием на членови – ветерани за играорна група и пејачка група за староградски песни   секоја сабота од 18: 00 часот.(Службен влез), почнувајќи од 01.02.2020 година.

Исто така се формира и детски хор за членови од 5 до 15 години при НУ – Центар за култура „Браќа Миладиновци“- Струга секоја сабота од 17: 00 часот.(Службен влез), почнувајќи од 01.02.2020 година.

Извор: Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds