• 26/09/2020

Стружанец точно типуваше на 29 мечеви за неверојатнa добивка

 Стружанец точно типуваше на 29 мечеви за неверојатнa добивка
loading...
Advertisement

Прогнозер од Струга, ја оствари најголемата добивка во Спортлајф обложувалниците викендов кој измина. Стружанецот, точно типуваше на 29 натпревари и со уплата од 500 денари стигна до неверојатна добивка од 252 349 денари.