Студиото за танц БАХ од Струга се закити со четири први места

Студиото за танц БАХ од Струга се закити со четири први места

Студиото за танц БАХ од Струга на интернационалниот натпревар Stage оддржан во Македонска опера и балет во Скопје 12.11 2022 настапи со 4 кореографии и се закити со четири први места.

– Kids group open со кореографијата Dynamite- прво место
– Kids group show dance – The greatest (is the one who is free) -прво место
– Seniors group open – Euphoria – прво место
– Adults production open – Recovery – прво место

Струшките девојчиња со преубави кореографии и впечатлива костимографија се презадоволни од своите изведби

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds