• 02/04/2020
 Судар кај „Езерски лозја“ во близина на Струга

Судар кај „Езерски лозја“ во близина на Струга

Судар кај населбата „Езерски лозја“, поради што сообраќајот се одвиваше отежнато. Во сударот кој се случи вечерва учествуваа два автомобили.

Повеќе детали за причината за оваа сообраќајна несреќа во текот на утрешниот ден.

Извор:skopje1.com

Digiqole ad

Можеби ке те интересира