• 27/09/2020

Судар на излезот од Охрид – се судрија три автомобили

 Судар на излезот од Охрид – се судрија три автомобили
loading...
Advertisement

На излезот од Охрид кон Струга на Туристичка  предмалку се судрија три автомобили две со охридски и едно со струшки регистарски таблички. Во несреќата предизвикана е матријална штета.

извор:ohrid1.com