Таблетот му експлодира во раце како бомба! [ВИДЕО]

 Таблетот му експлодира во раце како бомба! [ВИДЕО]

Снимките ни доаѓаат од Турција. Сервисерот поправајќи го таблетот одеднаш се најде во ситуација каде можеше кобно да заврши. Еве за што станува збор..

x