Теодосиќ од Виртус ќе добие 3,4 милиони евра

Теодосиќ од Виртус ќе добие 3,4 милиони евра

Финансискиот дел имал пресудна улога, Теодосиќ, да остане во Вирутс. Плејмејкерот ја задржал истата плата, односно годишно ќе заработува 1,7 милиони евра.

Ова значи дека за претходните две и наредните две години, за договорот на Теодосиќ, Виртус ќе издвојат 6,8 милиони евра.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds