• 20/09/2020

Тешка сообраќајна несреќа на регионалниот пат Струга – Дебар

 Тешка сообраќајна несреќа на регионалниот пат Струга – Дебар
loading...
Advertisement

Вечерва се случи тешка сообраќајна несреќа на регионалниот пат Струга – Дебар наспроти терминалот. Неофицијално дознаваме дека во судар помеѓу камион со албански регистарски таблички и автомобил тешко повреден е шоферот на автомобилот.