• 24/09/2020

Тестирани 6 лица од Лабуништа и еден од Струга сите се негативни!

 Тестирани 6 лица од Лабуништа и еден од Струга сите се негативни!
loading...
Advertisement

Во Струга и струшко состојбата е стабилна и под контрола и нема заболени од корона вирусот уверуваат здравствените власти.

Во текот на вчерашниот ден  епидемиолози извршиле тестирање  на седум лица 6 лица од Лабуништа и 1 лице од Струга сите се негативни.

Се чека уште еден резултат од приватната болница Жан Митрев!