ТППЕ-Струга доби нов противпрожарен камион-донаторот одлучи да остане анонимен за јавноста

ТППЕ-Струга доби нов противпрожарен камион-донаторот одлучи да остане анонимен за јавноста

Претсатавници на Противпожарната Единица Струга и градоначалникот на Општина Струга г. Рамис Мерко го пречекаа новиот противпожарен камион наменет за потребите на ТППЕ Струга.

,,Благодарни сме за оваа донација која значително ќе ја подобри ефикасноста на Противпожарна Единица во Струга.“ – велат од ТППЕ-Струга.

Донаторот на противпожарното возило сака да остане анонимен за јавноста.

Освен ова ново возило, ТППЕ Струга располага со уште четири противпожарни возила постари од триесет години.

Strugaonline

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds