Турскиот амбасадор во посета на Лабуништа

Турскиот амбасадор во посета на Лабуништа

Турскиот амбасадор во Македонија, г. Хасан Мехмет Сеќизќок, во посета на Лабуништа. Амбасадорот присуствуваше на пладневната молитва по која се обрати на џематлиите и изрази благодарност за гостопримството на Лабуништани.

Амбасадорот заедно со граѓаните се прошетаат низ улиците и центарот на Лабуништа.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds