Училиштето „Јосип Броз Тито“од Струга подготвено за настава во услови на пандемија

Училиштето „Јосип Броз Тито“од Струга подготвено за настава во услови на пандемија

Почитувани ученици и родители, ООУ “Јосип Броз Тито” е спремно! Раководниот и стручниот тим во нашето училиште напорно работеше неколку месеци за да обезбедат беспрекорно одвивање на наставниот процес во услови на пандемија.

Наставната година започнува на 01.10.2020 година (четврток) со физичко присуство за учениците од I до III одделение во централното училиште во Струга и во подрачните училишта во с.Мислешево, с.Враништа и с. Радожда и онлајн настава за учениците од IV до IX одделение. На сите ученици и наставници им посакуваме среќен почеток и успешна наставна година. 📚

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds