УМИРААТ ОД СТРАВ ПОРАДИ НАС: Погледнете што им прават петардите на кучињата (ВИДЕО)

УМИРААТ ОД СТРАВ ПОРАДИ НАС: Погледнете што им прават петардите на кучињата (ВИДЕО)

Додека се збогуваме од старата и ја славиме Новата година, многумина од нас сè уште имаат навика да ја обележуваат со петарди и огномет.

И навистина, треба да бидеме среќни на крајот од оваа 2020 година, но секогаш треба да имаме предвид дека она што е забавно за нас, на многумина не им се допаѓа.

А, оние кои најмногу трауматизираат петарди се токму оние што ги нарекуваме наши „најдобри пријатели“. Додека тие се верни на нас „до смрт“, многумина не обрнуваат внимание на своите чувства.

На приложената снимка се гледа како животни се тресат од страв додека очајните сопственици безуспешно се обидуваат да ги смират на кој било начин.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds