Утре без електрична енергија Лабуништа и Подгорци

Утре без електрична енергија Лабуништа и Подгорци

Утре 15.02.2022 год. oд 10:00 до 15:00 часот без електрична енергија ќе бидат корисници од Лабуништа само во реоните, Пошта, Костење, Автобуска Беќирофци. и сите корисници од Подгорци.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds