Утре митинг на Алијанса за Албанците во Струга

 Утре митинг на Алијанса за Албанците во Струга

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива утре ќе одржат “МИТИНГ” во Струга во спортската сала “ТИМИ-СТРУГА” каде ќе се претставува кандидатот за градоначалник ИДРИ ИСТРЕФИ и претставување на листата за советници митигот е закажан за во 19:00 часот (12.10.2021 Вторник)

>
>