Денес Завршен Митинг на Алијанса за Албанците и Алтернатива во Лабуништа

 Денес Завршен Митинг на Алијанса за Албанците и Алтернатива во Лабуништа

Коалицијата Алијанса за Албанците и Алтернатива утре ќе одржат “МИТИНГ” во Лабуниша во спортската сала митигот е закажан за во 20:30 часот (14.10.2021 Четврток)

>
>