Утрово земјотрес го разбуди регионот на Охрид и Струга

 Утрово земјотрес го разбуди регионот на Охрид и Струга

Утрово околу 4 часот жителите на Охрид и Струга беа вознемирени од земјотрес со јачина од 3.1 рихтери. Епицентарот на земјотресот се наоѓал на на 2км североисточно од центарот на Охрид.

x