Вака изгледа куќата на Веља невоља, ќе се руши исто како таа на Земунците

Вака изгледа куќата на Веља невоља, ќе се руши исто како таа на Земунците

Веља невоља непосредно пред да биде уапсен  ја завршил куќата во Белград во која планирал да живее со семејството .

Се работи за навистина луксузна куќа која е опколена со високи ѕидови  и алармни системи и камери.Никој не смеел да се приближи пред да биде регистриран од видео надзорот.

Внатре имало тунел со кој бил поврзан со соседната куќа каде што живеел неговиот друга и деловен партнер Марко Миљковиќ-Месар.

Сепак според најавите на српските власти  куќата на Велимир Белувук по примерот на познатата „Шилерова“ во кој живееше Земунскиот клан ќе биде срушена бидејќи е направена од криминал и дрога.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds