• 23/09/2020

Вакцинирање на децата секој ден од 12 до 18 часот

 Вакцинирање на децата секој ден од 12 до 18 часот
loading...
Advertisement

Здравствениот дом Скопје на својот профил на „Фејсбук“ објави дека поради состојбата со коронавирусот, вакциналните пунктови во сите поликлиники работат секој ден од 12 до 18 часот.

„Драги наши родители и најмали корисници на здравствени услуги. Ве информираме дека поради актуелната состојба со коронавирусот, вакциналните пунктови во сите наши поликлиники работат од 12 ч до 18 часот. Вакцинацијата се одвива непречено според календарот за имунизација. Ви благодариме на разбирањето и чувајте се“, се наведува во соопштението објавено на социјалните мрежи.