Вечерва Отварањето на штабот на ДУИ во Лабуништа

Вечерва Отварањето на штабот на ДУИ во Лабуништа

Се известуваат граѓаните и симпатизерите на Демократската Унија за Интеграција ДУИ дека на ден 02.10.2021 Вечерва ќе има свечено отварање на Локалниот Штаб во Лабуништа во 20:30часот.

На отварањето ке присуствува шефот на штабот на Струга и министер за информатичко општество и администрација Јето Шаќири и кандидатот за градоначалник Рамиз Мерко. – Информираат од Демократската Унија за Интеграција ДУИ

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds