Венчавка која стана хит на интернет: Невестата почнала да игра, но да знаела што ќе се случи подоцна, сигурно би се откажала

Венчавка која стана хит на интернет: Невестата почнала да игра, но да знаела што ќе се случи подоцна, сигурно би се откажала

На Инстаграм се појави снимка од една венчавка и веднаш стана регионален хит, а кога ќе ја погледнете ќе сфатите зошто.

Иако венчавката би требало да биде ден кога во центарот на вниманието по секоја цена треба да е невестата, овде тоа не било случај.

Невестата со своите гости почнала да игра, а како и на повеќето венчавки, дошло до непредвидено сценарио.

Гостинката позади невестата се сопнала и загубила рамнотежа. Во обид да избегне паѓање, била подготвена на сè, па дури и невестата да ја понесе со себе.

Камерата го снимила моментот кога гостинката очајнички ја влече венчаницата во обид да остане на нозе, но залудно. Сепак, невестата успеала да остане да не падне и да заврши со танцувањето.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds