Верверичката се стаписа кога забележа дека ја снимаат

Верверичката се стаписа кога забележа дека ја снимаат

Се претвори во жива статуа кутрата, а мислеше дека ја викнале само за да ја нагостат.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds