ВИДЕО: Гори ковид центарот во Тетово!

 ВИДЕО: Гори ковид центарот во Тетово!

Најнова вест штотуку пристигна од Тетово, и таа не е добра. Гори ковид центарот во овој град.

Тетово е град кој е меѓу првите со број на хоспитализирани пациенти.

Повеќе информации во текот на вечерта.

x