ВИДЕО: Хрватскиот претседател турнат од коњ додека се обидувал да се фотографира

ВИДЕО: Хрватскиот претседател турнат од коњ додека се обидувал да се фотографира

Хрватскиот претседател Зоран Милановиќ, откако му врачи награда на победникот на натпревар, беше оттурнат од коњ.

Имено, коњот бил немирен додека Милановиќ се обидувал да се фотографира со победникот на витешкиот натпревар во Барбан, а потоа го оттурнал.

Обезбедувањето го држеше Милановиќ за да не падне. Сè е снимено од Хрватската радио телевизија.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy