ВИДЕО: Како да ги одмрзнете прозорците за 10 секунди?

ВИДЕО: Како да ги одмрзнете прозорците за 10 секунди?

Со ниските температури и зимските денови секојдневна обврска ќе биде чистењето на замрзнатите прозорци и шофершајбни. Ова и не е баш привлечна идеја, особено ако доцните на работа.

За среќа, постојат ефикасни и едноставни трикови кои ќе ви помогнат брзо да го решите проблемот со замрзнувањето. Направете мешавина со која ќе ги прскате стаклата, а мразот ќе се стопи за секунда.

Во пластична прскалка ставете 2/3 медицински алкохол (70% алкохол) и 1/3 вода. Мешавината може да ја нанесете навечер или пред излегување.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds

Generated by Feedzy