ВИДЕО: Каракачанов доби „Златен твор“- прогласен за губитник на годината во БугаријаВИДЕО: Каракачанов доби „Златен твор“- прогласен за губитник на годината во Бугарија

Поранешниот министер за одбрана на Бугарија, Красимир Каракачанов, доби „Златен твор“, награда што се доделува за најголем лузер на годината.

x