ВИДЕО: Кравите се редовни „посетители“ на граничниот премин Блаце

ВИДЕО: Кравите се редовни „посетители“ на граничниот премин Блаце

Неколку крави се редовни „посетители“ на граничниот премин Блаце.

Според видеото, може да се забележат неколку животни кои полека поминуваат низ пунктовите за пасошката контрола.

 

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds