ВИДЕО: Момче ја запроси својата девојка среде Њујорк- извади прстен, но ваква реакција не очекуваше

ВИДЕО: Момче ја запроси својата девојка среде Њујорк- извади прстен, но ваква реакција не очекуваше

Предлозите за брак во јавноста, особено пред толпа странци, честопати не се добра идеја. Имате докази на Интернет колку што сакате, но и покрај тоа, некои мажи сепак се чувствуваат доволно сигурни за да одат по тој пат.

Имено, ова младо момче се приклучи на низата „паднати“ несреќници поради целосно погрешна проценка. Тој се дотера, облече костум и клекна пред својата сакана, но беше одбиен од пред случајни минувачи во центарот на Њујорк.

Бидејќи видеото трае кратко, не го знаеме епилогот, ниту причината зошто момчето остана само на колена. Опциите се многубројни, можеби девојката некое време не можела да го замисли како сопруга и татко на нејзините деца, можеби воопшто не сакала да се омажи на оваа возраст, можеби веќе нашла друг, а можеби не и се допаѓаше местото и времето на предлогот …

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds