ВИДЕО: Падна првиот снег во Србија

 ВИДЕО: Падна првиот снег во Србија

На првиот ден од есента во соседна Србија падна првиот снег.

Снег во овој момент без престан вее на Копaоник.

Според фотографиите може да се забележи дека таму навистина е студено, а снегот покажува дека зимата ја скокна есента и пристигна порано.

Видео од Копаоник и првиот снег на следниот ЛИНК.