Видео: Пешаци „за влакно“ избегнале последица од судар на два автомобили

Видео: Пешаци „за влакно“ избегнале последица од судар на два автомобили

Само поминувале по улицата, а чиста среќа е тоа што избегнале да бидат повредени во сударот. Погледнете во видеото!

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds