ВИДЕО: Полицајци и граѓани обиваат банка во Белград – персоналот заборавил жена внатре

ВИДЕО: Полицајци и граѓани обиваат банка во Белград – персоналот заборавил жена внатре

Граѓани и полициски службеници ја обиваат Поштенската штедилница во Белград, на Кнез Михајлова зашто персоналот заборавил жена внатре.

На ТикТок е објавено видео од пред банката. Додека жената бара некој да ѝ отвори врата, пред банката се собрани граѓани.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds