• 20/09/2020

ВИДЕО: Пожарникарите извлекоа 33 годишен жив маж кој преживеа повеќе од 48 часа под урнатините во Драч

 ВИДЕО: Пожарникарите извлекоа 33 годишен жив маж кој преживеа повеќе од 48 часа под урнатините во Драч
loading...
Advertisement

Спасувачките екипи во Драч извадија 33 годишен маж кој поминал повеќе од 48 часа под урнатините по разорниот земјотрес.

33 годишниот маж бил сместен во хотел во Драч, но по разорниот земјотрес се нашол под урнатините и таму останал се до денеска кога беше пронајден.

Со аплауз беше поздравена акцијата и излекувањето на мажот.