(ВИДЕО) Следете ја во живо прес – конференцијата на Филипче

 (ВИДЕО) Следете ја во живо прес – конференцијата на Филипче

Министерот за здравство Венко Филипче денеска во 17.30 часот ќе одржи прес – конференција. 

Во  Тетово изгоре модуларната болница, при што има 14 жртви. Во Македонија е прогласена тридневна жалост. За настанот ќе се бара одговорност.

>
>