ВИДЕО: Стравична снимка – жена ладно турка патник кон воз во движење

 ВИДЕО: Стравична снимка – жена ладно турка патник кон воз во движење

Американските медиуми објавија видео од жена како турка минувачи кон воз во движење на железничката станица во Њујорк. Станува збор за 29-годишна жена која турнала 42-годишен патник во возот кој е во движење!

Видеото го објави њујоршката полиција а покажува како таа доаѓа до работ на платформата и насилно турка патник во воз. 

Потоа само мирно си заминува, додека другите патници биле шокирани. Жртвата брзо била пренесена во болница каде и биле констатирани повреди на лактите, нозете,  бутот, колената и зглобовите.

Овој ужасен настан се случи откако маж ја истурка жената од ескалатор на истата железничка станица во Њујорк, кога таа го праша дали може да помине.

>
>