ВИДЕО: Тажно! Погледнете како реагираа животните во скопската зоолошка по земјотресот утрово!

 ВИДЕО: Тажно! Погледнете како реагираа животните во скопската зоолошка по земјотресот утрово!

Земјотресот кој утрово најголем дел ги пробуди од спиење го почувствуваа и животните во скопската зоолошка градина.

На мрежата Твитер, Марко објави видео во кое се слушаат тажни звуци кои доаѓаат од зоолошката градина.

Погледнете во продолжение:

x