ВИДЕО:Акробат одеше по жица помеѓу два облакодера во Сараево

ВИДЕО:Акробат одеше по жица помеѓу два облакодера во Сараево

Попладнето во Сараево неколку граѓани присуствуваа на необичен перформанс, а фокусот беше на едно лице кое одеше на жица помеѓу два облакодери.

Како што може да се забележи на видеото, лицето одело на жица помеѓу два облакодери.

Во последните неколку години, ваквите активности често може да се видат во многу градови низ светот, каде многу акробати се изложуваат токму на ваков ризик, особено на високи згради, како што се облакодери или кули.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds