Видео:Активно работи еден од каменоломите во Лабуништа

Видео:Активно работи еден од каменоломите во Лабуништа

Од Лабунишко поле веќе нема ништо

Лабуништани секој ден дишат отров наместо чист воздух.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds