ВИДЕО:Падна првиот снег на Јабланица “Лабунишки Бачила”

ВИДЕО:Падна првиот снег на Јабланица “Лабунишки Бачила”

Јабланица е една од планините на западниот раб која привлекува добри количини на снег.

Околината има повеќе двеилјадарки и е поволна за рекреативнао турно скијање со маркантни врвови и пејсажи.

Попознати и највисоки се Стрижак 2233м и Љапи 2185м. Фрирајд скијање може да добиете со висинска разлика од околу 600м.

ЛАБУНИШКИ БАЧИЛА

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds