ВИДЕО:Русин имаше неверојатна среќа: Огромна бетонска плоча падна врз неговиот автомобил…

ВИДЕО:Русин имаше неверојатна среќа: Огромна бетонска плоча падна врз неговиот автомобил…

Надзорните камери на зграда во Владивосток снимија како огромен бетонски блок падна од голема висина врз паркиран автомобил, чиј сопственик имаше неверојатна среќа.

Надзорните камери на зграда во Владивосток снимија како огромен бетонски блок падна од голема висина врз паркиран автомобил, чиј сопственик имаше неверојатна среќа.

Како што пренесуваат руските медиуми, станува збор за покрив на вентилациски отвор кој паднал поради тежината на снегот.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds