ВИДЕО:„За влакно“ го избегнале рушењето на балконот, сантиметри ги делеле од несреќа

 ВИДЕО:„За влакно“ го избегнале рушењето на балконот, сантиметри ги делеле од несреќа

Балконот од петтиот спрат на зградата делумно се срушил и паднал на скалите по кои што оделе две жени.

x