Виена: Млад Палестинец награден со златен медал, за храброст и спасување на офицер

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2020-11-03 15:28:26Z | |

Виена: Млад Палестинец награден со златен медал, за храброст и спасување на офицер

Хаберни“ („Khaberni“) – Полицијата во Виена (Vienna) го награди со златен медал на младиот палестинец Осама Халид Гуда (Osama Khaled Judeh), а полицијата Нишан ал-Дахаби (Nishan Al-Dhahabi) го награди со признание за храброста и спасувањето на животот на австриски офицер во вооружениот напад минатата ноќ.

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds