Внатрешна дезинфекција на руски начин (ВИДЕО)

Внатрешна дезинфекција на руски начин (ВИДЕО)

Поради страв од корона на многу јавни места има шишиња со алкохол за дезинфекција на рацете.

Сепак, овој Русин сфатил дека пандемијата е добра можност да се добие бесплатен алкохол кога нема пари за вотка.

Меѓутоа не сметал дека безбедносната камера же го направи sвезда на социјалните мрежи

Можеби ке те интересира
This will close in 0 seconds